Byggesett – spennende og lærerikt

KranByggesett for barn – Spennende og lærerikt

Motorikk koordinasjon og mestring

Vi tilbyr mange ulike byggesett for barn og ungdom. I våre butikker finner du både tekniske og naturvitenskapelige byggesett. Bygg fly, Jeep, Racerbiler, Motorsykkel, Kranbiler, og klinkekulebaner. Bygg DNA-molekyler, snøkrystaller og virus. Bygg et slott. Bygg hva du vil. Vi tilbyr konstruksjonssett fra syv til mer enn 1300 deler. Her vil dine barn få utviklet motorikk og balanse, oppleve gleden av mestring og få testet teknologi på en interessant og lærerik måte.

Vår filosofi er at man lek er læring. Et byggesett er en god leke fordi det stimulerer motorikk og formsans, samtidig som barn får muligheten til å skape sine egne leker, som igjen resulterer i mestringsfølelse ved få til nye ting.

Byggesett for alle aldre
De mest avanserte byggesettene egner seg for barn og ungdom i alderen 9-15 år. De vitenskapelige byggesettene våre benyttes også på universitetet.

Men vi tilbyr byggesett for de yngre barna. Du vil derfor finne leker og byggesett for barn i fra 1 år +

Her kan du få kjøpt våre byggesett

Vrimmels leker får du kjøpt her i nettbutikken og i vår superkoselige Vrimmel-butikk på Majorstuen i Oslo. Her lover vi deg en hyggelig stund og en anderledes kjøpsopplevelse. Våre kunnskapsrike medarbeidere vil gjøre det de kan for å finne det riktige byggesettet til deg.

Uansett om du er liker å handle på nett eller i butikk så ønsker vi deg hjertelig velkommen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *