Ny stil med mer mening

Vrimmel

FOTO: Kjersti Flugstad Eriksen, Aftenposten.

Nå har jeg blitt ny. Tror jeg…

Hittil har bloggen vår handlet om konkrete ting. Praktiske opplysninger. Tilbud i nettbutikken. Lekenes kvalitet. Hvilke leker som passer for de ulike aldrene, hvordan du kan matche leken med ditt barn eller barnebarns utviklingstrinn så alt blir riktig. At fargene er godkjente, at lekene er trygge. Vel og bra det, men underveis tror jeg jammen at informasjonen kom i skade for å spise opp inspirasjonen!

Mannen min og jeg startet jo Vrimmel fordi vi syntes det manglet noe blant norske lekebutikker. Noe som var skikkelig, javisst, men fremfor alt noe som var gøy! Genuint moro! Barnlig glede, heter det jo. Hva er vitsen med en leke som ikke gir glede? En lekebutikk man blir i dårlig humør av?

Ok, etter inspirasjon fra myldrende lekebutikker rundt om i Europa og mye research startet vi Vrimmel og mottagelsen har vært nydelig! Daglig kommenterer kundene at endelig er det en butikk som de blir glade av, som inspirerer og som lokker frem barnet i selv den streiteste voksne mann. At barna «eeelsker lekene de fikk i gave». «Endelig et sted med bare fine ting!» «Jeg skal ikke ha noe altså, jeg blir bare så glad av å komme hit!» Det er nydelig 🙂

Jeg som jobber i butikken daglig får så mange tilbakemeldinger og historier, om barn og barnebarn, om egen barndom, om kreativitet og læring, om hjernens utvikling, om bekymring for barns muligheter til å utforske og bli kjent med seg selv og omverdenen etter egen modenhet og egne interesser.

Alle disse møtene og historiene gjør meg utrolig inspirert og jeg har lyst til å dele mer av dem. Jeg kommer til å skrive mer om dette fremover. Inspirasjon, ikke bare informasjon. Noen vil sikkert være uenige med meg, noen vil bli glade for å lese det.

Det får gå. Jeg håper det blir moro!

 

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *