Om vrimlebloggen

Hanne i butikken

Hanne i butikken

Hei Vrimmelvenn!

Vrimmel leker AS ble startet i november 2011, jeg ville etablere et sted i Norge med gode håndplukkede leker. For å komme inn hos oss må lekene først og fremst ha god kvalitet, både i materialer og i «lekbarhet». Det betyr at de stimulerer sansene, de er aktiviserende, utviklende og pirrer barns naturlige kreativitet. I flere år har vi hatt butikk i kjøpesenter og frittstående butikk på Majorstuen i Oslo, vært nettbutikk og leverandør av flotte leker til sykehus, skoler, barnehager og museer.

Høsten 2018 ble Vrimmel leker AS solgt til menneskene bak selskapet Happy Kids AS. De er pedagoger og også opptatt av lek og lekenes kvalitet. Det er de som vil drive både Vrimmel og denne bloggen videre.

Om Vrimlebloggen:
Etter flere  år som Vrimmeldame og utallige møter med både «vanlige foreldre» og fagpersoner innen ulike områder om utvikling, barn, helse og pedagogikk varr det enkelte temaer som dukker opp daglig.

Mange foreldre og barn strever med å oppfylle krav og oppgaver som de tror MÅ gjøres, uten at de har tatt seg tid til å tenke igjennom HVORFOR de skal rekke alt dette. I virrvarret som oppstår blir det kanskje ikke rom for verken liv eller lek?

På denne bloggen har jeg tatt opp aktuelle tema rundt barn, lek, utvikling og trekk ved samfunnet vårt som påvirker dette. Du vil også kunne finne tilleggsinformasjon om lekene fra Vrimmel, historier fra våre kunder, historier, tips og slikt som er for langt for en oppdatering på facebook.

Bloggen blir en videreføring av alle menneskemøtene i Vrimmels butikk på Majorstuen, formidling av forskningsresultater relatert til dette og med drypp fra egne erfaringer . Jeg håper du får glede av siden!

Husk å leke!

Gode hilsener fra Hanne

 

Kvalitetsleker gleder både store og små barn

Kvalitetsleker gleder både store og små barn

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *