Riktige leker for barn Oslo – Vrimmel leker AS

Morsomme, pedagogiske og riktige leker – nøkkelen til en lærerik oppvekst

Ved å være mer bevisst når man velger leker til sine barn hjelper vi barnet til å forstå grunnleggende begreper. Et byggesett vil eksempelvis kunne øke barnets forståelse for størrelse, form og farge. Pedagogiske og rktige leker gir også rom for en smartere kommunikasjon med barn. – Kan du sende meg den grønne runde klossen, sier langt mer enn bare en kloss.

Morsomme leker er riktige leker!
Riktig er ikke alltid morsom. Men vi våger å påstå at morsom alltid er riktig! Leker som lar barna utforske og få til, som lar dem prøve nye ting, bruke sin kreativitet og være aktive både mentalt og fysisk. Det er morsomme leker. Det er riktige leker.

Mange hensyn
Vi i Vrimmel har alltid for barnets beste i bakhodet for de riktige lekene som selges i vår nettbutikk. Våre pedagogiske og riktige leker er håndplukket fra hele verden for å tilfredsstille viktige behov. Motorisk trening, varierte sanseopplevelser, åpne leker som gir kreativiteten fritt spillerom, kostruksjonsleker til større barn, ungdom og lekne voksne.

Våre leker basert på mestring og nysgjerrighet. Riktige leker skal belønne. Mestring og mestringsfølelse skaper nysgjerrighet til å ville lære mer. Det er gøy å få til!

Riktige leker skal ikke koste skjorta
En av kvalitetene til våre riktige leker er definitivt pris. Selv om riktige leker gir enorm verdi for et barns utvikling, skal de ikke være så kostbare at ikke alle barnefamilier kan ta dem i bruk.

Miljøvennlig
Til sist vil vi også tilføye at våre leker er miljøvennlige. Og

Vrimmels inngang - i denne butikken vil vi at du skal bli glad!

Vrimmels inngang – i denne butikken vil vi at du skal bli glad!

menneskevennlige. Lekene er laget av produsenter som tar ansvar for arbeidsmiljø og produksjonsmåte. Vi liker ikke bruk og kast. Både materialvalg og kvalitet i utførelsen gjør at våre riktige leker tåler røff lek og kan gå i arv.

Velkommen

Vrimmels leker får du kjøpt her i nettbutikken og i vår superkoselige Vrimmel-butikk på Majorstuen i Oslo. Her lover vi deg en hyggelig stund og en anderledes kjøpsopplevelse. Våre kunnskapsrike medarbeidere vil gjøre det de kan for å finne gode produkter til deg.

Uansett om du er liker å handle på nett eller i butikk så ønsker vi deg hjertelig velkommen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *