Tre grunner for Vrimmels leker. 3: Pris

Pris –

3. Leker som har en fornuftig pris

Kasseapparat i tre

Leke butikk? Evig aktuell lek

«Jeg turde nesten ikke å gå inn i butikken, jeg. Jeg tenkte at det skulle kosete for mye. Men her var det jo ikke dyrt!»

Dette er en typisk reaksjon fra mange av kundene som kommer inn i butikken på Majorstuen. Og ja, det stemmer. Vi vil ikke at Vrimmel leker skal være en «snobbe-butikk». Vi vil ikke at man skal kvie seg for å handle her. Vi vil være et godt alternativ til kjede-butikkene og da kan vi ikke prise oss ut av konkurransen.

En kunde hos Vrimmel leker skal være fornøyd med sine kjøp her og føle at hun eller han får en leke som virkelig er verdt prisen, enten det er en gave til barnehagekompisen for godt under 100 kr. eller om det er et enormt byggesett for hele familien til over 1000 kr.

Vrimmel vil noe ganske stort: Vi vil rett og slett gjøre barndommen bedre! Gode erfaringer i barndommen er den beste grunnmuren vi kan ha videre i livet, så her tenker vi langsiktig og har et vidtrekkende prosjekt.

«Vi vet i dag at leken kan stimulere alle sider ved barnets utvikling. Dette gjelder både språklig, sosial, emosjonell, kognitiv, moralsk og motorisk utvikling. Leken er også med på å utvikle kreativitet, problemløsningsevne og å lære barnet noe om hvordan verden fungerer både sosialt og fysisk.» Dette skriver Famlab.no om lekens betydning.

Vrimmels leker er håndplukket fra hele verden for å tilfredstille nettopp disse viktige behovene. Motorisk trening, varierte sanseopplevelser, åpne leker som gir kreativiteten fritt spillerom, kostruksjonsleker til større barn, ungdom og lekne voksne. Og mestring, mestring og atter mestring som gir nyskjerrigheten et piff og selvfølelsen et puff.

Men ingen av disse fagre ideene får noe mening dersom lekene blir så dyre at bare en liten gruppe får anledning til å kjøpe dem. Vårt mål er ikke å være eksklusive. Vårt mål er å være gode!

Derfor jobber vi hardt for å holde våre priser så lave som mulig. Kundenes reaksjoner tyder på at vi lykkes: «Jøss, ble det ikke mer? Nå føler jeg at jeg har gjort en veldig god handel!»

Nettopp.

Les også:

Tre grunner for Vrimmel – del 1

Tre grunner for Vrimmel – del 2

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *